Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Krystian Łukowicz (1325 niezalogowanych)
1 Post
Joanna Rembecka
(Johanne)
Wiking
Policja norweska to taki sam syf jak cala nacja. mysla ze wiecej moga a nawet aresztowac chlopa nie potrafia. zenada kurwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
dron68 napisał:
Zbyt mały odstęp od pojazdu poprzedzającego ? Kto określa tą odległość ?
Po to masz pasy na jezdni.Ma byc 3 pasy miedzy autami.

no prosze cie......
aaaaaaaa co jak bedzie przez długi czas linia ciągła ???
Albo jak najebie sniegu i pasy zasypie, albo połozą nowy asfalt i nie zdążą pomalowac ???
opamietaj sie jeden z drugim, bo wstyd kurwa i hanba!

Ludzie nie zadne 101,102,103!
Poza obszarem zabud. w norge bezpieczny odstep to 3 sekundy,a nie zadne 3 sek na reakcje!

Norki licza to tak > 1001,1002,1003.....
maja tez naklejki na tylnej szybie > 1001 czerwone, 1002 pomaranczowe, 1003 zielone!
Jak myslisz jeden z drugim ocb ???
Za zbyt mały odstep zabieraja prawko na 3 mies i nie ma zmiłuj!
wystraczy,ze mameła zadzwoni na ciebie, wyjada, zatrzymają i jesli ww mameła złozy to na pismie na komendzie, to zegnaj prawo jazdy......

pkt karne dają do zdjec, jesli przekroczysz "grubo" tzn. min 11km/h!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Grzegorz Kulig
(Gregors77)
Wiking
Za zbyt mały odstep zabieraja prawko na 3 mies i nie ma zmiłuj! wystraczy,ze mameła zadzwoni na ciebie, wyjada, zatrzymają i jesli ww mameła złozy to na pismie na komendzie, to zegnaj prawo jazdy......

I oczywiście zależy kto dzwoni , znam Polke co zadzwoniła iż inny kierowca jedzie za nią zbyt blisko i dziwnie się zachowuje(siedzi metr na dupie ,dojeżdza,wyprzedza by ostro hamować ) to ją olali . Oczywiście odwrotnie byłoby inaczej. Co do reakcji to policjant wyraznie powiedział ,że mam 3 sek na reakcje i musze utrzymać taki odstęp bym mógł zareagować ,gdy sam zahamował bo nie odpowiadała mu odległośc jaką utrzymuje spokojnie go ominąłem i pojechałem dalej .Gonił za mną do roboty by mnie uświadomić nie zważając na żadne bezpieczeństwo na drodze. Oczywiście nie mógł pojąć ,że normalnemu kierowcy wystarczy 0,5 sek do 1 sek . Zresztą myśle ,ze każdy wie ja norki jeżdżą i jakakolwiek polemika tu nie ma sensu Słyszeliście ,że od 2014 roku każde nowo sprowadzone auto do Norwegii nie będzie posiadać kierunków i lusterek po co jak i tak nie używają a jaka oszczędność
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
kamil ......
(kalim3)
Wiking
Gregors77 napisał:
Za zbyt mały odstep zabieraja prawko na 3 mies i nie ma zmiłuj! wystraczy,ze mameła zadzwoni na ciebie, wyjada, zatrzymają i jesli ww mameła złozy to na pismie na komendzie, to zegnaj prawo jazdy......

Słyszeliście ,że od 2014 roku każde nowo sprowadzone auto do Norwegii nie będzie posiadać kierunków i lusterek po co jak i tak nie używają a jaka oszczędność

Taaa i swiatla drogowe wlaczone na stale bo przeciez te ku....y wylaczaja dopiero jak cie dobrze po oczach jebnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
kalim3 napisał:
Gregors77 napisał:

Słyszeliście ,że od 2014 roku każde nowo sprowadzone auto do Norwegii nie będzie posiadać kierunków i lusterek po co jak i tak nie używają a jaka oszczędność

Taaa i swiatla drogowe wlaczone na stale bo przeciez te ku....y wylaczaja dopiero jak cie dobrze po oczach jebnie

i jeszcze elektornika z UK ktora pilnuje pasa ruchu.... tak zeby jechac caly czas lewym pasem aby inni mogli szybko smignac prawym )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok